Once upon a time

***

söndag 12 juli 2009

En härlig helg - Med andra ord

Ett utav helgens bestyr bestod av utgång - "Dance the night away". Lördagskvällen började så fint (och gott) hemma hos Jenny och hennes familj. Vi drack svart, svart kaffe och åt ljuvlig, ljuvlig rabarberpaj. En och annan jordgubbe slank även ner. :) Därter begav vi oss hem till en kompis till Jenny - som dessutom bodde i Jennys gamla lägenhet; Helt och hållet ovillkommande för er - men kul kuriosa för mig.





Bilden är stulen från Maddes blogg. Det är inte klädpoker vi ägnar oss åt - trots att det ser så ut.
Min klänning är kort både upp- och nertill.


Kvällen bjöd på många skratt och trevlighets-graden var på topp. Vi spelade ett spel som heter "Med andra ord"; riktigt kul! Man ska alltså beskriva ett ord med andra ord - kort och gott. En av grabbarna i församlingen bjöd på en skön beskrivning av ordet jordgubbe; "En gubbe som bor i jorden"; Med-samma-ord-fast-tvärtom. Haha!


Vid ett mycket senare tillfälle på kvällen begav vi oss ut i ett regnande Falun. Trots Faluns blygsamma utbud av uteställen fanns det tillräckligt med alternativ för att splittra skaran. En del av oss ville veta vad Bingo Rimér gjorde på Etage. Jag och Jenny valde att trotsa Bingo och se vad vår käre vän Harry hade att erbjuda. Tydligen var vi inte de enda. Klockan 23.30 ställde vi oss i en kö som ringlade sig bakåt efter Åsgatan. C:a 00.00 kom fick vi komma in, lagom mosade och lite halvt chockade. Smockat med folk - nästan som en juldags-kväll. Det var så pass mycket folk att vi var tvugna att planera när och hur vi skulle gå ut därifrån för att slippa vara kvar till klockan 0400. Men kul var det!

För övrigt har helgen bestått av en del träning, en del bokmaleri samt en scene-it-kväll på Mormorsgatan. En härlig helg - med andra ord.

Inga kommentarer: