Once upon a time

***

tisdag 12 februari 2008

Carina - en svensk komedi

Imorgon gäller det. Vi ska filma den extremt välkända uppgiften : Trappan.

Jag och Johanna har fixat lite rekvisita på stan idag. Jag lyckas ju som vanligt alltid att roa min omgivning - mer eller mindre medvetet. Idag var det VÄLDIGT omedvetet. HAHA. Svårt att beskriva händelsen, men jag gör ett försök:

Vi står i en butik och rotar bland lite reavaror. En röst (som jag tror är Johannas) ropar: "Kom här! Kom här! Kom här!" (med barnsligt tonfall). Jag skuttar efter och ropar med lika barnslig stämma: "Jag kommer! Jag kommer! Jag kommer!" När jag inser att människan som ropade - ropade inte på mig, utan på sina små barn som skuttar bakom mig, gör jag en tvärvändning och hoppas att Johanna inte märkte ngt. Men det var för sent. Johanna praktiskt taget låg ner i reakorgen och tjöt av skratt. Jag försökte mörka händelsen - men drabbades också av gapskrattets förbannelse.
Efter detta kunde Johanna inte köra bil. Men hon skjutsade iaf hem mig. Nära att krocka typ fyra gånger. Hon försäkrade mig om att hon faktiskt HAR körkort. Jag försäkrade henne om att jag faktiskt visste vad jag gjorde. Hon trodde mig inte.
Kul hade vi iaf. Imorgon ska vi springa i trappor så att rumporna blir fasta å fina.

Dagens låt: Lou Reed - Perfect day

Inga kommentarer: