Once upon a time

***

fredag 5 mars 2010

Från film till bok

Biografier gillas mycket av fröken Andersson. Dessa tu införskaffades i dagarna och är tänkta att tillfredställa hennes hjärna, hjärta och ögon på en solig strand eller balkong denna sommar. ;)

"Den charm och direkta humor som man förknippar med hans roller är uppenbar i denna varmhjärtade memoar från en lång och framgångsrik karriär inom film och TV."

THE TIMES
"Det är en underhållande berättelse om en man som tar varje chans att framhålla att det är charm och utseende, snarare än skådespelartalang, som gjort honom till stjärna."

DAGENS NYHETER

"En dramaturgisk triumf och en av de mest briljanta satirer över både Hollywood och skådespelares självbiografier jag läst det här deceniet".

ANDRES LOKKO, SVENSKA DAGBLADET

"Det här kan vara årets mest medryckande underhållningsroman tillika en av de bästa skildringarna av Hollywoods guldålder..."

EXPRESSEN

"Här passerar de mest glamorösa skådisarna och ryktbara regissörerna revy, oftast som offer för den skarptungade apans respektlöshet och triumferande vittnesbörd om komprometternade detaljer i deras privatliv."

SVENSKA DAGBLADET

Inga kommentarer: