Once upon a time

***

lördag 8 maj 2010

TEAMDAG



Idag hade vi en så kallad Teamdag, och denna gång var det Miniland som stod för arrangemanget. Det enda vi visste var att vi skulle vara ledigt klädda, ha solkräm, badkläder och 17 euro med oss till mötesplatsen. Sedan bar det av till Mas Palomas där vi började dagen med att solbada på en ökenstrand. Riktigt vackert och häftigt. Efter ett tag delades vi upp i lag och tävlade mot varandra på stranden. Vi kastade bland annat råa ägg fram och tillbaka. Väldigt roligt! Framförallt att se alla chockade människor som undrade vad tusan vi sysslade med. haha.
Mitt lag vann (såklart...)!! JIIHUU!
När alla hungriga magar senare var mätta och belåtna, bar det iväg till nästa äventyr; Rida dromedar! Riktigt häftigt och lite läskigt emellanåt. hihi. Men jag tyckte mest synd om djuren som tvingades släpa runt på oss i öknen. De hade munkorg på sig och gav ifrån sig ett och annat protesterande läte. Men nu har vi gjort det iaf!
Nästa Teamdag är det vi i Fitness och SPA som ska arrangera. Det kommer att bli grymt kul! :D
Jag och Erik avslutade dagen med att ta en tupplur på stranden nedanför oss. Vi vaknade till lagom till solnedgången. Ljuvligt. :)
Nu är ännu en minnesvärd dag är avslutad här på Gran Canaria. Loving it!
Hasta Luego!

Inga kommentarer: