Once upon a time

***

söndag 16 maj 2010

Ansiktsmasken


Självklart kollas det en hel del på film, serier och annat smått o gott. (Även om vi (läs jag)i de flesta fall somnar efter en halvtimme eller så. :) Men då kan man ju dela upp tårtan på flera kvällar. Man får som sagt suga på karamellen lite extra länge nu för tiden. Ikväll ska vi se andra halvan av The Mask; Ett kärt gammalt återseende. Herreminjesus - Karln är ju heeelt galen. Vi dör av skratt bara vi hör namnet Jim Carrey. :) Så lättroade är vi.


Tanken var igår att vi skulle se Ace Ventura, men när vi hade gosat ner oss i sängen, släkt lampan och Universalloggan presenterar filmen - får vi ett par kalla kårar som varnar oss om att det inte riktigt är som det ska...Det hemska ordet "junior" dök upp efter titeln: Ace Ventura.

Kändes mkt obra. Och mkt riktigt - en liten vidrig unge som ska försöka vara en ung Ace Ventura eller ngt....HUUUUU - Fasansfullt!!! Mardrömmar 1 miljard. Vi stängde ner eländet och såg (säkert) så där roligt besvikna ut med munnen formad som en upponervänd ostbåge. Men DÅ kom vi på att vi "raidade" Mias dator och fick med oss THE MASK! JIIIHAA. Kvällen var räddad.


Nu väntar jag bara på att Erik ska komma hem från jobbet så vi kan ligga och skratta oss till söms åt den gröna gubben. Under tiden ska jag nog ta och plugga lite på klassen Flow....Jag ska instruera halva den klassen imorgon!! Wish me tonvis med luck!


Natti natti - SMOOOKEY! ;D


Hasta luego

Inga kommentarer: